Hem

SDLAirport

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök
In English

Lediga tjänster

Vi söker en ny medarbetare till Customer Service.

Flygplatstekniker

Om arbetsplatsen

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

Vi söker en medarbetare till Midlanda Flygplats AB.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter är att arbeta med incheckning, i säkerhetskontrollen samt med lokalvård. Med stor tillförsikt checkar du in passagerare och bagage, kontrollerar resenärernas bagage samt utför visiteringar för att säkerställa att inga förbjudna föremål tas med ombord. Mellan flygavgångarna arbetar du med lokalvård och ser till att flygplatsens lokaler är välvårdade. Vi ser därför att du har öga för detaljer och vad som behöver göras.

Tjänsten innebär också att man blir flygplatsbrandman.

Kvalifikationer

Krav:
• Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, samt ha lätt att uttrycka dig både i skrift och tal.
• Du ska ha godkänd 3-årig gymnasiekompetens eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt.
• Du ska ha god syn och hörsel, samt färgseende utan avvikelser.
• Du ska ha mycket god fysik och måste klara de fysiska krav som krävs för att kunna bli flygplatsbrandman (Gångbandstest 200W).

Meriterande är om du arbetat på flygplats sedan tidigare samt om du har C-körkort.

Vi söker dig som har en positiv inställning, och vilja leverera resultat samt ha en god samarbetsförmåga. Du ska vara stresstålig, ha ett högt säkerhetstänk, klara av att ha många bollar i luften och kunna ta egna initiativ.

Tjänsten som flygplatstekniker är en tillsvidareanställning 100% med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna består av schemalagd skiftgång med varierande ca tider från 04:30 till 01:00 samt helger.

Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslag (2018:585) samt drogtest.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2024-03-22

Referensnummer: C181100

Välkommen att söka genom att:

Göra en digital ansökan via denna länk. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Jeanette LarssonEnhetschef 073-685 96 27

Sara RylanderHR-ansvarig 073-441 14 63

Facklig företrädare

Robert Wiklund Ombudsman SEKO 0770-457 900

Övrigt

Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib Länk till annan webbplats.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.